Supervision nær Vejle & Viborg

Jeg tilbyder supervision i Viborg, Vejle & Omegn

Det er ikke altid nemt at arbejde med andre mennesker. Sygeplejersker, lærere, sagsbehandlere og andre inden for sundheds- og plejesektoren og den pædagogiske verden kan opleve utilstrækkelighed og magtesløshed, I deres arbejde med en patient, et barn eller en elev og elevens forældre.

Med nære relationer I jobbet, og det ansvar der hører med, følger ofte usikkerhed, som kan hæmme dig I dit daglige arbejde.

Jeg tilbyder supervision i Vejle, Viborg og omegn

Så du kan føle dig fagligt stærkere, møde vanskeligheder på jobbet bedre og holde til at arbejde længere. Når du får supervision hos mig, får du muligheden for at drøfte og reflektere over, hvordan du arbejder – med fokus på både de psykologiske og menneskelige aspekter I dit arbejde. Du får mulighed for at tage stilling til, hvad du med fordel kan ændre. Med udgangspunkt I dine ønsker og mål.

Er der I personalegruppen brug for viden om et bestemt emne eller en diagnose

Er der I personalegruppen brug for viden om et bestemt emne eller en diagnose, kan jeg for eksempel holde foredrag for samtlige I gruppen. Mange fagfolk fortæller mig, at de er kørt fast I samarbejdet med et barn og/eller barnets forældre – med min hjælp bliver du bedre rustet til at forstå, hvorfor barnet og forældrene opfører sig, som de gør, og hvordan du kan opføre dig på en bestemt måde, så de føler sig mødt og forstået.

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Betalingsmuligheder

MobilePay på 94 575 – Kontantbetaling – Bankoverførsel (4665 – 4665670074)