Parterapi

At være I en kærlig, tryg og nærende parforhold er et stort ønske for de fleste

Selv i de mest kærlige og trygge forhold kan der opstå konflikter. Ofte kan parret selv løse dem andre gange kan parret blive fanget i nogle negative mønstre, der gør, at de kommer til at skubbe hinanden væk fremfor at nå hinanden. Begge kan føle sig såret og misforstået.

Parterapien foregår i min konsultation med sessioner af halvanden times varighed

Det er vigtigt i parterapi at begge parter er interesseret i at få kigget på deres forhold, og at begge er villige til at ændre noget i deres egen adfærd. I sessionerne taler vi ikke om skyld eller skam, rigtigt eller forkert. Begge har et medansvar for, at forholdet er, som det er, og derfor har begge et medansvar for at ændre de uhensigtsmæssige mønstre.

3 tegn på at parterapi kan være løsningen for jer

  • Dårlig kommunikation. Uanset hvilken årsag der ligger bag, er både dårlig og manglende kommunikation uhensigtsmæssig i et parforhold.
  • Føler du dig ikke mødt og forstået af din partner, og mærker du ofte en irritation, der ikke forløses, sidder I sandsynligvis fast i nogle uhensigtsmæssige og uløste mønstre, der har brug for bearbejdning.
  • Få gjort status. Praktiske gøremål i hverdagen kan være medvirkende til at vi som par ikke tage den nødvendige tid til at snakke og mærke hinanden. Parterapi kan være en god måde at få gjort status på og få skabt et rum, hvor der er plads til at tale om dybere ting.

Hvad jeg som parterapeut kan hjælpe med

Som parterapeut kan jeg hjælpe jer til at komme i kontakt med jeres egne længsler og behov og kommunikere dem overfor hinanden på en mere hensigtsmæssig måde, så I netop kan blive mødt og forstået og komme tættere på hinanden.

Betalingsmuligheder

MobilePay på 94 575 – Kontantbetaling – Bankoverførsel (4665 – 4665670074)