Foredrag

Jeg holder foredrag for blandt andet arbejdspladser, institutioner, foreninger og forældegrupper om forskellige psykiatriske diagnoser

Jeg tilbyder foredrag om eksempelvis de gængse psykiatriske diagnoser, adhd, ocd, mm. – hvordan diagnosen er for den ramte, hvordan den påvirker omgivelserne, og hvordan den kan håndteres.

På foredragene rådgiver jeg om for eksempel adhd hos børn, teenagere og voksne, I parforhold, I familien og på arbejdspladsen samt I forbindelse med kost, søvn, medicin, pædagogik mm.

I specialklasser, på skoler, bosteder og I børnehaver ruster jeg lærere, pædagoger og forældre til bedre at imødekomme børn med udfordringer, hvad end de har psykiske diagnoser eller andre handicaps. Hvordan kan man for eksempel fungere I familien, når et familiemedlem har en diagnose? Og hvordan undgår man at definere sig selv som en ”handicappet” familie?

Jeg hjælper også sagsbehandlere

Jeg hjælper også sagsbehandlere, socialrådgivere og andre, der har nære relationer til mennesker med psykiske udfordringer I kraft af deres job.

Med afsæt I en personlig forstående tilgang, som jeg dels har tilegnet mig I mit virke som psykoterapeut og dels som sygeplejerske I psykiatrien, hjælper jeg alle, der ønsker at blive klogere på, hvordan de kan vende udfordringerne på hovedet, forstå dem på en ny måde og lære at leve med dem på en mere hensigtsmæssigt måde.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Betalingsmuligheder

MobilePay på 94 575 – Kontantbetaling – Bankoverførsel (4665 – 4665670074)