Sandplay terapi i Herning

Sandplay terapi – Når det gør ondt indeni

Jeg tilbyder sandplay terapi i Herning.
Når det gør ondt indeni, føler vi ofte, at andre mennesker ikke forstår os, hvad end det er vores forældre, partnere eller børn. Faktisk forstår vi af og til heller ikke os selv, og hvorfor vi føler, som vi gør. Vi reagerer på følelserne, ofte uopmærksomt – eller også tænker vi, så det knager for at finde en løsning.

Men tankerne taler ikke samme sprog som følelserne

Men tankerne taler ikke samme sprog som følelserne. Ord er gode til at beskrive, hvordan vi har det, men de rækker ikke altid. I vores rationelle bestræbelser på at overkomme livets vanskeligheder glemmer vi sommetider det kreative, det legende og det ubevidste, som vores sind også rummer – og som kan bidrage med langt vigtigere indsigter, end vores rationelle hjerne kan tænke sig til.

Sandplay er en meget givende terapiform, der giver det ubevidste fri leg. Med figurer, man selv vælger, og mig som vidne og guide, handler det om at ”lege det ud” – give følelserne taletid og plads til at udfolde sig uden målrettede og forcerede bestræbelser på at forstå, forklare og kontrollere.

For børn og unge kan sandplay ikke alene hjælpe til at forstå egne følelses- og reaktionsmønstre

Det kan også give forældre og børn værdifuld indsigt I, hvorfor og hvornår problemer opstår – og hvordan de kan løses.

For voksne er sandplay mindst ligeså frugtbart og kan give vigtige indsigter – I sig selv såvel som I parforholdet, familien og på arbejdspladsen.

Sandplay er en helingsproces, der starter I det ubevidste og vokser sig opad I bevidstheden. Og når først vi når helt op, er det slet ikke så svært at forstå os selv og andre. Ring til mig og hør, om sandplay kunne være en mulighed for dig.

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg arbejder med sandplay terapi i Herning

Hvis du vil høre mere om hvordan jeg arbejder med sandplay terapi, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 61 66 22 59 eller mail: trishnymark@trishnymark.dk – Jeg ser frem til at høre fra dig.

Betalingsmuligheder

MobilePay på 94 575 – Kontantbetaling – Bankoverførsel (4665 – 4665670074)