Psykoterapi

De fleste af os oplever at have ondt indeni I løbet af livet

De fleste af os oplever at have ondt indeni I løbet af livet. Det kan være en stærk og vedholdende følelse af utilstrækkelighed, tristhed og angst eller en svagere og mere ubestemmelig fornemmelse af, at der er brug for forandring – selvom det ikke altid står klart, hvad der skal forandres og hvordan.

Fælles for os alle er, at vi kan komme videre og blive stærkere

Uanset om vi oplever depression, angst, vægtproblemer, stress, mistrivsel i familie eller parforhold, ADHD eller andre udfordringer.

Hos mig er du I centrum – ikke din diagnose. Det betyder, at det er dit liv, dine ønsker, dine muligheder og forhindringer, der er omdrejningspunktet for samtalen med mig. Jeg tager med andre ord udgangspunkt i din oplevelse af udfordringen – ikke i en diagnose, en lukket boks, der sjældent kan indfange, hvorfor og hvordan, lige netop du føler, som du gør.

Diagnoser skræmmer mig ikke, og i bund og grund er det underordnet, hvad det er for en diagnose, du eventuelt har. Jeg vil forstå dig, hjælpe dig med at blive stærkere og nå dine mål.

Som tidligere sygeplejerske inden for psykiatrien I det offentlige

Har jeg tilegnet mig forståelse for mennesker med vidt forskellige udfordringer. Min tilgang har derfor ikke alene rod i faglig indsigt, men også i menneskelig intuition, indføling og nysgerrighed.

I fællesskab finder vi frem til, hvorfor du er havnet der, hvor du er nu – og hvordan du kan komme videre. Du kan komme hos mig, ligeså længe du vil. Indtil du har fået den hjælp, du har brug for, og føler dig stærkere. Ring eller skriv til mig i dag.

Betalingsmuligheder

MobilePay på 94 575 – Kontantbetaling – Bankoverførsel (4665 – 4665670074)