Psykoterapi til ADHD

ADHD rammer både børn og voksne – Jeg tilbyder psykoterapi til personer med ADHD

ADHD rammer både børn og voksne. Som barn med adhd kan man føle sig anderledes, misforstået og uelsket. Får man konstateret adhd som voksen, giver det måske først klarhed over, hvorfor man føler sig rastløs, ukoncentreret og presset, men kan efterfølgende give anledning til følelser af utilstrækkelighed og magtesløshed.

Men ADHD påvirker ikke kun den, der er ramt. Også familien og de nære relationer har svært ved at håndtere det – hvorfor går det for eksempel altid galt, når barnet leger med de andre søskende, eller hvorfor ender familiesamvær ofte I konflikt?

For barnet med adhd er det vigtigt

For barnet med adhd er det vigtigt, at forældrene udviser forståelse og støtte. Men barnet skal også selv have indsigt I dets handicap, og hvilke fordele og ulemper det giver. Det samme gælder voksne med adhd, der måske oplever problemer I deres parforhold eller på arbejdspladsen.

ADHD er nemlig ikke kun negativt. Både børn og voksne med adhd skal forstå, at det også tjener dem på en god måde I deres liv.

Hos mig får du indsigt I, hvad ADHD betyder for dig

Hos mig får du indsigt I, hvad ADHD betyder for dig – ikke som en bred, abstrakt diagnose, men som en personlig tilbøjelighed, du med de rette strategier kan lære at forstå, håndtere og måske endda holde af. Med en personlig og forstående tilgang hjælper jeg dig mod en ny og frugtbar selvindsigt.

Psykoterapi ADHD

Hvis du har lyst til at høre mere om hvordan jeg arbejder med psykoterapi til personer med ADHD, så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan ringe til mig på telefon: 61 66 22 59 eller sende en mail til: trishnymark@trishnymark.dk – Jeg ser frem til at høre fra dig.

Betalingsmuligheder

MobilePay på 94 575 – Kontantbetaling – Bankoverførsel (4665 – 4665670074)